rövid érdekességek

Tegnapelőtt még röhögtünk egy jót a relaxon, amikor az önszuggeszciós formulákról volt szó, elgondolkoztunk rajta hogy hasmenés esetén mi a megfelelő formula, és megállapodtunk benne hogy “a záróizmaim ellazulnak” nem az.

Tegnap meg még megtudtuk hogy a haagen dazsban egy gombóc fagyi 820 Ft, ennek köszönhetően még mindig nem tudtuk meg hogy mennyirenagyon finom, mert ennyit nem voltunk hajlandóak kiadni érte.

Ma pedig megtudtam hogy Tahinak még mindig Tahi szaga van, továbbra hogy a Tahi iránti nosztalgiám csak helyben jön elő (itthon már újra elmúlt).

10 thoughts on “rövid érdekességek

  • igen, olcsóbb, de a többi dobozoshoz képest az is borzasztó. nem tudom elképzelni hogy annyival finomabb lenne.

  • mint fagyiaddikt mondhatom, hogy a legfinomabb fagyi, de a második legfinomabbnál nem annyival jobb, mint amennyivel drágább. Pontosabban a difi nem nagy, viszont az ezüstérmesből három liter fele-egyharmada annyi.

  • fagyi ügyben (ha az összehasonlítás a cél) nagyon konzervatív vagyok. Csoki és vanília, slussz. Az összes többi lényegtelen (ha az összehasonlítás a cél, mint mondottamvolt). Például az aktuális kedvencem a Carte d’Or karamella gombócos változata, de azt ugye nehéz versenyeztetni a Lidl-ös Burbon vanilla-val (személyes #2 összesítésben és messze kategória első).

  • @keknyul
   na tessék, puff neki.
   galád: meg például mi mövenpicket is csomót ettünk régen, amikor még csak az volt, azt nem tudom akkor mennyire volt drága, de most az is nagyon. a lidl fagyiját mi is kóstoltuk és tényleg finom, pedig sokkal olcsóbb.

  • a lidli fagyija egyébként régen a plusz saját terméke volt, csak ahogy átvette a spar, megszűnt (sajnos minden zseniális plusszos édességgel együtt). Szerencsére átszivárgott a gyártó a másik némethez :).

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s