Van benne jó is

Gé összerakta, egyedül, és működik meg minden. Szerinte a régi úgy néz ki mint egy warburg az új meg mint egy audi. Szerintem a régi olyan mint egy hajléktalan foghíjas öreg hölgy, az új pedig mint egy öltönyös yuppie.

számítógép

(most jönnek a kevésbé egyértelműen pozitív csengésű újdonságok)

A főnököm elégedetten állapította meg, hogy nagyon ügyesen beosztottuk a nyarat a kérésének megfelelően, egyszerre csak egy ember megy el szabira, azzal már kevésbé törődött hogy a legifjabb kollégánknak pl. 0 nap jutott. Én leginkább velem törődöm, nekem 3+5 nap jutott. De sebaj, nem érdemes előre szenvedni rajta, majd csak lesz valahogy, talán csurran-cseppen néhány hosszú hétvége, aztán az év végéig valamikor úgyis kiveszem majd a maradék 15 napot is.

A gyerekek pedig tetvesek, nem nagy ügy, bárkivel előfordul, megoldjuk. Különben is, az óvónéni szerint ki kell mosni az alvócuccokat is, így elkészülhettek a következő remekművek:

mosógép plüssállat

Az ovis ballagáson és az adóbevalláson túlvagyunk, marad a kullancsoltás beadatása, a mosógépszerelő, valószínűleg új mosógép beszerzése, kell venni karnist is meg teniszcipőt, de előtte még az ovis kirándulás és a presógornőm szülinapja, ezután jöhet az esetek megírása és a vizsga, a hónapokkal ezelőtt összeállt hármast meg már csak úgy megszokásból biggyesztem ide, fodrász, fogorvos, nőgyógyász.

One thought on “Van benne jó is

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s