hétvégén végre jó idő lesz

Pont az ilyesmitől szoktam tartani, hogy időben el kell indulnom és nem tudok. Egész jól álltam (a rekord 3 (!!!) darab megbeszélés ellenére), úgy volt hogy még gyorsan összeütök két zárót aztán szaladok a gyerekekért, amikor felhívott az egyik nővér hogy itt van két ápoló és viszik haza a holland betegemet. Betértem az osztályra, nagy örömömre kiderült hogy csak holnap viszik, de pont annyi időt szarakodtunk el* azzal hogy “jé, még nem küldtük el a biztosítási papírokat? megkérdezzük”, hogy akkor tértem vissza a szobámba megírni a két zárót, plusz a hollandét, amikor már indulnom kellett volna. Ügyesen összecsaptam/elhalasztottam, fél órával értem oda később értük, Nudli vidáman ugrott az ölembe miközben kiáltotta hogy Anya, úgy hiányoztál!, Berci nyugodtan sakkozott tovább. Vagyis nem lett katasztrófa, mármint azon kívül hogy megint bebizonyosodott hogy nem vagyok szuperanya és nem tudok minden elvárásnak 100%-ban megfelelni amikor ezek fedik egymást.

*Viszont egész mókás dolog izmos holland ápolókkal beszélgetni. Egyikük elmondta hogy láttak már ennél rosszabb helyeket is szerte a világban, én meg hogy a zárt osztály nekünk is sokkoló volt amikor először megláttuk.

6 thoughts on “hétvégén végre jó idő lesz

  1. ez így normális, hogy külföldre hazavisznek vkit? volt egy ismerősöm, aki skandináviáig ment a “jelek” után, és őt is hazaszállították, de nem tudom, erre elég-e a tébé 🙂

    • A biztosítás fedezi. Fontos hogy legyen biztosítás. Már hazaértek, remélem. A felesége jó kis blogot írhatna a magyarországi kalandjaiból. A beteg majd csak később, de ő valószínűleg a bolgár kalandjairól fog írni, mert valamiért az ragadt be neki.

    • ja meg jó társaság, demens bácsik és nénik hordják el a papucsod, fogyatékos srác lejmol a látogatóidtól, öreg skizofrén panaszkodik a szomszéd ágyon hogy mindjárt meghal (nem), ha éppen nem az ágyát próbálja megigazítani hatalmas döngéssel, autista fekszik a földön az ebédlőben és hörög, ronda öreg nő szellőzteti a melleit az ablakban…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s