Ezek érdekesek, bár egy részük alap, másik meg nem derül ki, de azért csak. Amit hiányolok: mért fájdul meg a fejünk/torkunk a sírástól (jó ez lehet hogy egyéni tapasztalat), mért ásítozunk egyszerre, egyáltalán mire jó az ásítás (bár erre vannak teóriák), mért folyik az orrunk ha sírunk (ezt meg mindenki tudja), mért gémberednek el a tagjaink, több nem jut eszembe.

Meg még azt nem értem hogy rakhattak ilyen randa képet a cikk mellé. Ezért utáltam a Black Hole Sunt is, a klippje miatt. Ez milyen jellemző, hogy a csúnya bácsik nem lelövik Keanu Reevest hanem megvárják amíg a földön fekve összekötözött kézzel fejbeveri őket baltával meg lelövi őket a baltával fejbevert társuk pisztolyával. Tisztára mint az Austin Powers.

5 thoughts on “

  1. én arra lennék kiváncsi, ha nem sikerül tüsszentenem, miért segít, ha belenézek a napba/lámpába..

    • Szerintem sírás közben azért fájdul meg a fejünk/torkunk, mert dolgokat nem úgy tartunk/feszítünk meg közben, mint általában, de lehet, hogy ez így túl egyszerű 🙂 érdemes megfigyelned, hogy milyen “típusú” sírásnál hol fáj.

    • Arról, hogy az ásítás miért ragadós, egyszer azt olvastam, hogy ez még az ősemberek korába megy vissza. Amikor ugyanis hordákban jártak vadászni, és előkerült az ellen (állat vagy rivális embercsoport, az gondolom, mindegy), akkor a vezér elkezdett üvölteni, megijesztésképpen, és ugye a bandája meg üvöltött vele, támogatásképp. És onnét van belénk gyökerezve, hogy ha látunk egy hosszan tátott szájat, akkor egyből mi is mi is. 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s