Húsvétvasárnap

Szuperül telik a húsvét, mai teljesítményemmel egy hét alatt 2 mérföldkövet is abszolváltam: hétfőn leolvasztottam a mélyhűtőt (érdekes és (egyesek számára esetleg)hasznos tény: nem érdemes négynél több évet várni a leolvasztással), ma pedig átültettem a fikuszt (hasonló megfontolások: egyáltalán NEM célszerű a fürdőszobában végezni az átültetést, a vizes földet (=sár) borzasztó nehéz feltakarítani). A fürdőszoba mérete sem könnyítette meg fáradozásaimat,

fikusz

a fikusz befért csak mi nem, pedig férj is segített, csak így a fürdőszobán kívülről behajolva kellett felemelve tartania Fikuszt miközben én a több mázsa földet kimertem alóla a kőre hogy ő (Fikusz) is elférjen a cserépben (ja, nem túl gyakran végzek ilyesmit, általában kb hasonló hatékonysággal, de kisebb növényeknél ez hatványozottan kisebb problémát jelent.)

Nyúl is volt, Nudlika eleinte nem fogadta olyan jól hogy Berci kapott új biciklit ő meg megkapja Berciét, pedig ő meg kapott gyerek baseball ütőt meg amerikaifoci-labdát. De aztán megbékélt.

Ezen kívül volt közös élmény is, láttunk bölényt, nyuszit,

nyuszik

sast, hangyát, molnárkát, galambot, és mivel a kilátóból elmulasztódott a panorámakép elkészítése (nem számít ki által) (a havas tájnak mennie kell), a kőbánya tetejéről voltam kénytelen. Eredetileg Nudli is szerepel rajta, de az okos ragasztgató program valahogy leragasztotta róla. Na jó, nem tetszik mégse, majd el kell menni valami szebb helyre. Vagy készítek panorámaképet a földön fekve kindertojás figurákról.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s