főleg kajákról

Ha ma anyukám véletlenül bekukkantott a hűtőnkbe, talált benne egy doboz margarint, egy megkezdett kaliforniai paprikát, másfél üveg nagymama lekvárt, egy dobozos és egy üveges sört, meg az ajtóban a szokásos kechup-mustár-majonéz együttest a megkezdett tejjel. Ez nem azért van, mert nincs pénzünk kajára, vagy mert lusták vagyunk boltba menni, hanem mert nem szeretjük ha ránk rohad a kaja és általában kevés fogy, ezért egyszerre mindig csak keveset veszünk.

Ha esetleg a mélyhűtőbe is bekíváncsiskodik, ott egy zacskó meggy, egy darab gyömbér, fél kiló dió, és egy zacskó minifasírt pislog vissza rá rengeteg jégakku közül. Ennek pedig az az oka, hogy már vagy fél éve ürítjük a mélyhűtőt, hogy le tudjuk olvasztani. 

A dolgozóba viszont vettem mogyorókrémet, ha jó ötlet volt venni, akkor rossz ötlet volt a legolcsóbbat választani, és fordítva. Egyszerűen nem volt elég élénk a fantáziám annak tekintetében, hogy mennyire lehet rossz egy olcsó mogyorókrém. Azért így is fogy, de legalább nem fogyott el egy ügyelet alatt, és ezt tényleg nem a pénztárcám, hanem a csípőméretem bánná.

A mai napra a take home message: ne vegyetek nutti típusú mogyorókrémet, kivéve esetleg ha mindenképpen szeretnétek hogy legyen otthon, de enni nem akartok belőle.

6 thoughts on “főleg kajákról

    • emlékszem, amikor brainoizzal annak idején azon versenyeztünk, hogy kinek van kevesebb használható a hűtőjében. azt hiszem, ő nyert egy margarinnal és egy mustárral, mert nálam a csoki és a parfüm is ott lakik.

    • 30 fok fölött a parfümök hajlamosak “megromlani”, tönkremegy az illatanyaguk. Amikor átköltöztem ebbe a lakásba, az első nyár után ki kellett dobnom az összes parfümömet, úgyhogy azóta nem kockáztatok, a hűtőben lakik az összes.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s