két indok a gyerekvállalásra

tök denevér

Amikor gyerekek voltunk, anyukám mindig szuper jelmezeket varrt nekünk farsangra, akkor még nem is lehetett igazán szépeket kölcsönözni (nemhogy venni), az anyósomnak pl. nincs kézügyessége, így a férjem mindig cowboyként szívott az iskolai farsangokon.

teknĹ%91skĂ©k

Biztos emiatt gondoltam tavalyelőtt, hogy az a menő ha én készítem a jelmezt, Berci nagyon édi teknős lett, de mikor beértünk az oviba szembesültem a ténnyel hogy én egyedül gondolkoztam így (Berci meg azzal hogy egy csomó ismeretlen, felajzott és nagyon hangos gyerek rohangál a csoportszobában, elég nehéz volt benoszogatni). Ennek ellenére tavaly is kitartottam, azt terveztük hogy Alex és Marty lesznek a Madagaszkárból, de az elméleti tervezgetésen és egy-két alapanyag beszerzésén túl csak a gyomorgörcsig jutottam, aztán szerencsére az utolsó pillanatban mindketten megbetegedtek, én meg megmenekültem. (Őket szerencsére nem akaszototta ki nagyon hogy nem farsangozhatnak, jobban örültek neki hogy nem kell menni oviba.)

Idén végre levetkőztem a buta meggyőződésemet, kölcsönözni fogunk. Nézegettem néhány oldalt, sajnos a fiúknak a szokásos cowboy-indián tematikán kívül a plüss-kapucnis állatjelmez a gyakori még, ami az oviban tomboló 28 fokban nem túl kellemes, meg  supermenek, pókemberek, batmenek, power rangerek, darth vaderek. Sőt még transformert és bionicle-t is találtunk, de ezek még úgyis túl nagyok rájuk, idén még remélhetőleg nem fogjuk ezzel sokkolni az óvónéniket (amúgy is most lesz szülői értekezlet a tv-nézés káros hatásairól). Én meg majd jól kikölcsönzöm a tündért amiről tavaly lemaradtam, és abban fogok itthon járkálni. tĂĽndĂ©r

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s