Jelige: strasszos melltartópánt

Csak röviden, mert a fejfájás gyógyszer is csibetáborban van:

A lényeg, hogy hivatalos ügyben a mammut üzletháznál volt dolgom, és ha már ellógtam korábban a munkából, a nőgyógyász után kicsit vásárolgattam is. Vettem 7ezerért egy térdnadrágot, utána pont a feléért egy blúzt meg három topot. Mindegyik akciós volt, vagyis valójában éppen rengeteg pénzt takarítottam meg, a nadrág és a blúz elegánsabb típus, amire szükség is lesz hamarosan, a három top meg fejenként 800 Ft volt. Most komolyan. Hosszan gondolkodtam, hogy a fekete M-est vagy a barna S-est válasszam, aztán ezt mondtam magamnak: come on, 800 Ft! Majd ma meg holnap nem fagyizom, nem mintha akartam volna, de így máris behoztam az árát. Kár hogy ilyen józan vásárló vagyok, mert így az objektumban hagytam a szép nyári ruhát (8 ezer), a fehér hosszú blúzt (6), nem beszélve a levehető pántos melltartóról (7), ami pánt nélkül is funkcionál, sőt lehet hozzá venni strasszköves pántot is (4). Na és a rengeteg gyönyörű táskát a manu artban ne is említsük. Szóval mennyivel jobb lenne elveszteni a fejem és utólag szidni magam. Á, én ahhoz túl felelősségteljes vagyok, meg túl sok gyerekem van hozzá (0-nál több gyereknél ciki ha nincs pénz tejre) (na jó, valójában inkább csóró).

Aztán elraboltak az ufók, felszálltam a Deák térnél a KöKi felé, az Ecseri útnál felnéztem, aztán 2 megálló múlva hirtelen a Gyöngyösi útnál voltam. Valószínűbb hogy mégsem az ufók voltak, inkább a tér-idő kontinuumban lehetett valami zavar. Idő nem esett ki, a dátum rendben van. Csak a térrel történt kis porbléma.

Végül szerencsére időben hazaértem, hogy kifüstöljem magam a lakásból.

Azóta még nem bénáztam többet, tudtommal, bár sosem lehetek benne biztos.

 

3 thoughts on “Jelige: strasszos melltartópánt

  1. gyakran kifogok én is jót, ilyenkor nem is értem, minek jár más turiba, ha sokszor olcsóbban lehet újat venni. viszont itt már szinte mindenütt lementek a nyári kiárusítások, és csak csizma és bunda van..

    • A Mammutban még valamennyire tart. A New Yorkerben vannak a filléres rongyok, a Marks and Spencerben is van még 1-2 dolog, ha nem is olyan olcsón, a Tatuumban nekem most leárazva is sok volt, asszem a Promodban láttam még jókat. Sajnos a womens’s secretben és a manu artban nincs kiárusítás.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s