The One with the Store

Enyhén megszivattam magunkat a minap amikor vöslauer sportkupakos gyerekvizet vettem, mert eddig a looney toonsos nestlé aquarelt használtuk, de az nem volt az ósönben (igenigenpersze osán), gondoltam hátha ez is jó lesz. Jó is lett, erre most meg azt mondja a nagyobbik, hogy neki csak ilyen jó. Az ilyet meg még kevesebb helyen lehet kapni mint a n.a.-t, ami jelenleg van itthon 4 db, de látni se akarják a drágaságok. Konkrétan csak az osánról tudok, de erre tessék ott meg egyetlenegy utolsó darabocska volt, zöld, nekünk pedig minimum egy zöld és egy kék kellett volna. Bár még van egy kis esély hogy a zöldalmás jupik is jó lesz .

Ezért ügyi után beugrottam, a férjem még felhívott, hagy ha már megyek, vegyek még pár dolgot, pl a mai ebédhez.

"- Fokhagyma,…

 – Végy egy duci gerezd fokhagymát!

 – Nyolc duci gerezd, de szerintem annyit ne tegyünk bele."

Az a baj ezekkel a nagy helyekkel, hogy nem tudok időtakarékos üzemmódban vásárolni bennük, ha beszabadulok minimum 1,5 óra. Kezdődött azzal hogy úgy emlékeztem a teszkóba szoktam járni (=voltam egynél többször az elmúlt pár hónapban), de az útvonalat végiggondolva mégiscsak ez maradt. A parkoló határozottan ismerős volt, aztán bent újra elbizonytalanodtam, mert pl felcserélték a női és a férfioldalt a ruháknál, meg a lekvár helyén wc papír volt stb. Még csak nem is nézelődtem sokat, csak egy fürdőruhát próbáltam fel (a szabása jó lett volna, de a flitter nekem túlzás), meg a könyveket néztem meg, mert hát anyunak kell valami névnapjára, vettem is egyet amit még nem döntöttem el hogy tetszene-e neki vagy megtartom (Mesterkurzus: A boldogság nyomában.)

És nem volt licsi sem.

2 thoughts on “The One with the Store

  1. Én ma egy Corában voltam nagyon ideges, mert hiába kerestem az illatszereket már vagy egy fél órája, semmi logikus helyen nem voltak. Aztán zártak, bemondták, hogy menjünk szépen haza, és szinte vártam, hogy valaki személyesen is szóljon, mert akkor elmondhatom neki, hogy akkor előbb talán rendezzék be normálisan az áruházat, úgy, hogy meg lehessen találni bármit is, és aztán zavarjanak haza embereket. Aztán egy eladónő elmondta, hogy teljesen külön részleg van az illatszereknek, ott jobbra, a pénztárnál. Nem tudom, hogy a rendezői jobbra gondolt-e, mert nekem tényleg jobbra volt (amíg meg nem fordultam azonnal), hiszen vele szemben állva kérdeztem. Inkább csak eltévesztette. De balra volt. Amúgy tök hangulatos a Cora, azt hiszem, oda fogok járni a Cactus meg az Auchan helyett. Ja, mindez külföldön van ám.

    Vajon az ember miért ír meg ilyeneket?

    • Szerintem mert szereti megosztani az élményeit. Nekem csökkenti a frusztrációs szintemet ha megírom, úgy érzem most már tettem valamit az ügyért. Meg olvasni is jó, mély belső kapcsot képezhet idegenek között is a bevásárlóközpontban elszenvedett frusztráció. 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s