The One with the Cookbook

Ma a Stahl Judit könyvből ebédeltünk (mámint főztem, természetesen tányérból ebédeltünk). Csak kevés receptet próbáltunk ki belőle, valahogy nekem sose 20 hanem kb 40-100 perc alatt készülnek el még ezek az egyszerűk is. Most is felmérgesedtem, amikor azt írta: a meghámozott fokhagyma-gerezdeket finomra vágjuk, … Na persze, ha  a kukta előre meghámozná, akkor nekem is elkészülne a mártás mire kifő a tészta. De aztán végülis csak kicsit kellett várni a mártásra a végén, a gyerekeknek mindegy volt mert ők úgyis kechuppel ették. Ha még ötször elkészítem, már lehet hogy sikerül majd.

És nem igaz hogy egy csepp ecettel elkevert olívaolaj eltünteti a fokhagymaszagot az ember kezéről, inkább fokhagyma-ecet-olívaolaj szagúvá varázsolja. Persze attól még a körmöknek biztos jót tesz.

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s