Zodiákus

Tegnap részben láttam a Zodiákust, bekerült a “meg kell nézni” fiókba. Az elejéről lemaradtam, ezért csak annyit fogtam hogy keresik ezt a szorozatgyilkost, sőt úgy gondolják meg is találták, de nem lehet rábizonyítani. Aztán hazaért a férjem és elkapcsoltunk, mert ő is meg szeretné nézni, méghozzá úgy hogy nem tudja előre a végét.

A férjem életfilozófiája szerint egy filmet vagy elejétől végéig kell megnézni, vagy sehogy. Mivel a zavaró tényezőket otthon sosem lehet teljesen kiiktatni (“Anya, ülök az öledbe” stb), mindent DVD-ről kell nézni és szükség esetén (=ha akár egy szó is elveszett) visszatekerni.

Én nem ilyen vagyok, direkt örülök ha pont megy egy film a tv-ben amit meg akartam nézni, az esetek többségében kiderül hogy nem érdemes, ki lehet pipálni. Ha meg tetszik, utólag megnézem az elejét, és ott ragadok. Így volt a Szigettel. Meg a Mementó, ha lehet még egy fokkal jobban össze voltam keveredve mintha csak úgy simán (igaz hogy az események sorrendje miatt nem számít, viszont asszem valami fontos elhangzik az elején ami kell a végéhez). Terveztem, hogy megnézem hátulról előre, jelenetenként visszatekerve, de nem került rá sor.

4 thoughts on “Zodiákus

  1. Zodiákus remek film. De nem csak az elejéről maradtél le. Szerintem kb a közepén kapcsolódtál be, mert ott van tipjuk hogy ki lehet a gyilkos. Mindenképpen pótoljátok kedves férjeddel. 🙂

    Ja és az uradnak igaza van! 😀

    • Persze, tudom, mindig! 🙂 Le is töltötte, mert ugyan felvette a minap, de lemaradt az első három másodperc. Meg angolul úgyis jobb.

    • A férjednek igaza van. A Zodiákus vége csalódás lesz. A Mementót elég kétszer megnézni jó sorrendben, nem kell visszafelé.

    • impatient: na most szerencséd van hogy nem vagyok olyan mint a férjem (sok szempontból, de most a filmnézési stratégiára gondoltam), különben rád árasztottam volna dühös kifakadásomat, hogy mért kell bármit is elárulni egy film végéről. 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s