Ma meg masszázson voltunk, szintén ajándék, de most nem együtt. Ez is jó volt, bár néha rángatóztam meg vihogtam, a csaj szerint túl görcsös a hosszú hátizmom, biztos a gyerekek miatt, szerintem meg azért mert extrém csikis vagyok. Máskor is okozott már problémát. Hason kellett feküdni, kicsit aggódtam hogy elalszom és lecsöppen a nyálam a földre, de erre esély sem volt, pikk-pakk vége lett. Asszem még energiát is adott volna át a csaj, ha hittem volna benne, bár csak a végén kérdezte, de szerinte aki nem hisz annak úgyse lehet.

Na és miközben ott feküdtem, gondolkodtam hogy ma már tényleg írok egy szenvedős bejegyzést, tegnap este nagyon magam alatt voltam, merthogy csak lustálkodunk meg átalusszuk a fél napot meg mindjárt vége és menni kell dolgozni, meg más is volt de azt most hagyjuk. És közben rájöttem, hogy bmeg, hülye vagyok én? Itt fekszem a masszázsban a wellness hotelben a (már oly sokszor emlegetett) svédasztalos reggeli és a (szintén nagy publicitásnak örvendő) pezsgőfürdőzés között, és nyavalygok. (Ja, kis kitérő, de rájöttem hogy attól hogy sokminden van a reggelinél, nem vagyok köteles rántottát meg sonkás meg lekváros szendvicset túrni, inkább a gyümölcssalátát preferálom, meg egy kis répatortát, mert azt ugye muszáj, de még nutellát se kenek rá.)

Tehát, mi a baj velem, hogy semmit nem tudok élvezni? Mindig, mindenhol megtalálom a nyaválygás tárgyát, pl itt is, holnaptól meg majd jól azon fogok nyavalyogni hogy milyen kár hogy máris vége, még ki sem élveztem. Úgyhogy elhatároztam hogy igenis élvezni fogom, meg ezt nem is olyan nehéz, de valójában az életem is ugyanilyen, és elég abból hogy sorolgatom hogy hja, hát ez is szar meg az is szar.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s