Kedvencek

A múltkor tréfásan cseszegettem a haveromat hogy ha az utolsó filmet ami igazán tetszett neki 3 hónapja látta és hetente 3 filmet néz meg akkor mennyire finnyás az ízlése. Azt válaszolta hogy csak 2-t néz hetente.

Pedig nekem is. Összeszedtem a filmeket amik tényleg tetszettek életemben. Az tűnt fel hogy majdnem mindegyikben van defektes szereplő. Úgy tűnik én mégis azt választottam hivatásnak ami igazán érdekel.

A teljesség igénye nélkül: Madárka, Szex hazugság videó, Ragyogj, Nevem Sam, Ponyvaregény, Trainspotting, Egy csodálatos elme, Mielőtt felkel a nap, Egy makulátlan elme örök ragyogása, Nem vénnek való vidék, Mások élete, Vicky Christina Barcelona (de az lehet hogy csak azért mert még frissebb élmény).

Próbáltam időrendi sorrendbe tenni, csak hogy legyen valami sorrend. Ok, azt nem állítom hogy mozibuzi lennék, de ez azért akkor is elég karcsú…

Ja igen ijesztő filmeket nem nézek mert nem szeretek félni, és utólag is szoktam. Ilyen szempontból legrosszabb élményem az Útvesztőben, az legalább egy hónapig éreztette a hatását. De még a Tudom mit tettél tavaly nyáron is megrázó volt.

Sorozatokat meg előzetes elhatározás alapján nem nézek mert szimpla időpazarlásnak tartom, nem úgy készül hogy értéket közvetítsen vagy bármilyen gondolatot átadjon, hanem tudományosan megtervezik hogy minél többen váljanak addikttá. Felesleges időm az pedig nincs. Mind kell a blogra.

Update 07.25: ezek még eszembe jutottak: A halászkirály legendája, Fight club, Jackie Brown, Ford Fairlane, A zongorista, Lesz ez még így se.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s